Skip to main content
test
Kesätyöntekijä asiakaspalveluun - Hämeen ammatti-instituutti Oy

Tule kesätöihin Lepaan viini- ja puutarhatilan myymälään!

Kesätyöntekijänä toimit osana viini- ja puutarhamyymälän tiimiä. Osallistut myymälän kaikkiin päivittäisiin työtehtäviin, joita ovat mm. kahvilapalvelut, anniskelu- ja viinimyynti, viininmaistatus, puutarhamyymälätoiminnat, golftoiminnat, elintarvikemyynti sekä päivittäissiivoukset.

Edellytämme vahvaa catering-alan ja asiakaspalvelun osaamista sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme silnulta aikaisempaa kokemusta kassajärjestelmän käytöstä sekä liikunta- ym. setelien käytön hallintaa maksuvälineinä. Anniskelu- ja / tai hygieniapassi, golfin ja sen varausjärjestelmän tuntemus sekä kielitaito katsotaan eduksi.

Myymälä sekä golfkentän palvelut ovat avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Työ on kaksivuorotyötä.

Hakemukset tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 20.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Koskinen, p. 0400 398 074, pirjo-maija.koskinen@hami.fi.

Lisätietoja

https://hami.fi/
https://hami.fi/lepaan-viinitila/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirjo Koskinen, p. 0400 398 074, pirjo-maija.koskinen@hami.fi

Lisätietoja

Lepaan viini- ja puutarhamyymälä

Lepaan viinitilan sydän on tuotantotilojen yhteydessä toimiva viini- ja puutarhamyymälä. Valikoimissa elintarvikkeiden osalta keskitytään suosimaan lähituottajien tuotteita. Oman tuotannon tomaatteja ja muita vihanneksia on tarjolla sesongin mukaan. Viinimyymälästä voi ostaa kaikkia Lepaan viinitilalla valmistettuja tilaviinejä ja siidereitä. Myymälässä on tarjolla sekä lounaskahvila että Lepaan golfkentän varauspalvelut.


Osoite: Viinitilantie 10, 14610 Lepaa

Sinulle suositellut työpaikat