Kesätyöntekijä, Espoon kaupunginkirjasto - Espoon kaupunki

Espoon kaupunginkirjasto tarjoaa espoolaisille nuorille mahdollisuuksia työskennellä edelläkävijäkirjastossa kesällä 2021. Työpaikkoja on kesä- ja heinäkuulle. Pestit ovat kuukauden mittaisia. Kirjoita hakemukseesi selkeästi, mistä tehtäväkokonaisuudesta olet kiinnostunut.

Etsimme nuoria kykyjä erityisesti kolmeen eri tehtäväkokonaisuuteen:

1. Lasten ja nuorten kesätoiminta
Osallistut yhdessä kirjaston työntekijöiden kanssa lapsille ja nuorille suunnatun kesätoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Olet reipas, muuttuvia tilanteita pelkäämätön ja ulospäin suuntautunut henkilö. Sinulla saattaa olla aiempaa ryhmän ohjaamiskokemusta, mutta emme edellytä sitä.

2. Viestintä
Olet innokas sosiaalisen median päivittäjä ja oma-aloitteinen. Tunnet yleisimmät somekanavat ja hallitset niiden käytön. Osaat kuvata ja videoida kännykällä. Osaat kirjoittaa ja muuttaa havaitsemiasi asioita pikku tarinoiksi. Ehkä tykkäät myös esiintyä itse videolla tai tallentaa puhettasi eri tarkoituksiin? Olet avoin työskentelemään välillä yksin ja välillä tiimissä. Sinulla on rohkeutta käydä yksinkin Espoon eri kirjastoissa tarkoituksena somettaa niiden palveluista ja tapahtumista tai valokuvata tai haastatella henkilökuntaa sovitusta aiheesta.

3. Aineistotyöt
Teet tärkeää työtä kirjaston tukijalan parissa. Osallistut aamuisin kuorman purkuun, varausten käsittelyyn, varattujen kirjojen hyllyistä asiakkaille etsimiseen ja aineiston hyllytykseen. Voit päästää luovan puolesi esille tekemällä erilaisia aineistonäyttelyjä nostamalla kirjaston aarteita asiakkaiden saataville. Saat työhösi tukea kirjaston muilta työntekijöiltä. Olet työssäsi tarkka, täsmällinen ja oma-aloitteinen.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunginkirjasto
Työaika: 30h/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtävässä edellytetään: Tehtävämme ovat tarkoitettuja 16-19 -vuotiaille nuorille (tänä vuonna 16 täyttäville).

Arvostamme: yksi Espoon kaupungin arvoista on yhdenvertaisuus, ja niinpä käytämmekin kesätyörekrytoinnissa positiivista erityiskohtelua. Osa kesätyöpaikoista on varattu sellaisille espoolaisnuorille, joilla on jokin sellainen rajoite tai haaste mikä voi hankaloittaa työnhakua. Kuvaile hakemukseesi tilanteesi selkeästi.

Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaan sivistystyön palveluja lähes 300 000 kaupunkilaiselle. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Kirjasto kuuluu ja vaikuttaa itseään kauemmas. Kirjaston toimintaa ohjaavat sivistys ja osallistuminen yhteiskunnalliseen vuoropuheluun.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Leila Koivukangas p. 0405098691
Lasten ja nuorten kanssa tehtävä työ
Aino Tapio p. 040 5096 730
Aineistotehtävät
Marjut Saloniemi p. 0503036937
Viestintätehtävät
Anu Miettinen p. 050 3594218
Kesätyöhaku yleisesti, kesatyo.kirjasto@espoo.fi.
Puhelintiedustelut ma-pe 9:00-16:00.

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Kulttuuri, Kaupunginkirjasto
Osoite: PL 3611, 02070 Espoon kaupunki

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja