Skip to main content
test

Haemme reipasta ja palveluhenkistä kesätyöntekijää kaupunginkanslian asiakaspalveluun 1.6.-31.8.2022 väliselle ajalle.

Tehtäviisi kuuluu palveluihimme liittyvä asiakaspalvelu- ja neuvonta, postitustehtävät sekä muut toimistotehtävät ja taloushallinnon avustavat tehtävät. Hakijan koulutuksen ja/tai työkokemuksen perusteella voidaan tehtäviin sisällyttää myös hallinnon ja henkilöstöhallinon avustavia tehtäviä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin innostunut ja motivoitunut asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta! Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä kokemusta Microsoft Office -työkalujen hallinnasta. Työntekijä perehdytetään tehtävään, joten sinulla on loistava mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työkokemusta osaavan työryhmän tuella.

Työsuhde alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.
Hakemukset pyydämme toimittamaan maanantaihin 23.5.2022 klo 15 mennessä Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heli Salmi, va. hallintopäällikkö, puh 044 7151217, heli.salmi@virrat.fi
Kaisa Jaatinen, talousjohtaja, oto. hallintojohtaja, puh 044 7151221, kaisa.jaatinen@virrat.fi

Lisätietoja

Kaupunginkanslia

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat