Skip to main content
test
Kesätyöntekijä / Kehitysohjelmat, kesätyö - Tampereen kaupunki

Etsimme reippaan asenteen omaavaa kesätyöntekijää!

Kesätyö sijoittuu kehitysohjelmiin elinvoima- ja kilpailukyvyn palvelualueelle. Kesätyön kesto on neljä viikkoa ja voimme sopia sen ajankohdasta.

Tehtäviisi sisältyy tapahtumien järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Avustat Tampere Smart City Week -tapahtumaan ja kehitysohjelmiin liittyvissä tehtävissä, kuten kirjoitat muistioita, pidät yhteyttä tapahtumien eri yhteyshenkilöihin sekä hoidat erilaisia palaverijärjestelyitä.

Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Etsimämme kesätyöntekijä on vähintään 18 vuotta täyttänyt toisen asteen opiskelija. Eduksi katsomme kirjoitusohjelmien hallinnan, oma-aloitteisuuden sekä englannin kielen taidon.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Anniina Autero, puh. 044 431 4194 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Projektipäällikkö Anniina Autero, puh. 044 431 4194 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Kehitysohjelmat

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat