test

Kesätyöntekijä, Lohjan asumispalvelut

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:45

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvia ovat:

- Arjen aktivointitoimintaan liittyvät tehtävät: lehtien / kirjojen lukeminen asukkaille, asukkaiden erilainen virikkeellinen toiminta esim. laulattaminen, pelaaminen, seurustelu, talossa järjestettäviin tilaisuuksiin ja viriketoimintoihin saattaminen ja niihin osallistuminen yhdessä asukkaiden kanssa.

- Hoitoon ja kuntoutukseen liittyvät tehtävät: ulkoilu ja kävely yhdessä asukkaan kanssa, ruuan jaossa, kattamisessa, ruokailussa avustaminen, parranajo, hiusten rullaus, kynsien leikkaus ja lakkaus, asioinnissa avustaminen esim. kauppareissut ja tutkimuksiin saattaminen.

- Pyykki - ym. huoltoon liittyviä tehtäviä: pyykin laittaminen asukkaiden kaappeihin, varastotilojen siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista, petausapuna toimiminen.

- Logistiikkaan liittyviä tehtäviä: tavaroiden nouto osastolle kuten vaipat ja muut tarvikkeet. Asukashuoneiden kaappien täydennys: pesuneste, suojakäsineet, pyyhkeet ym. Tavaroiden poiskuljetus osastolta: likapyykit, roskapussit ym.

- Sosiaali- ja terveydenhuollon koulutuksessa pidemmälle edennyt opiskelija voi osallistua asukkaan perushoitoon liittyviin tehtäviin: ruokailussa avustaminen, pikkupesut, ihonhoito, pukeminen yms.


Työpaikan nimi ja osoite:
Työaika: 6 h / pv
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävää voi hakea kalenterivuonna 16 - 19 vuotta täyttävä perusopetuksen oppivelvollisuuden suorittanut nuori (2004 - 2007 syntyneet).

Tehtävästä lisätietoja antaa
Seija Erkkilä, seija.erkkila@luvn.fi, p. 044 3741238

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan