Kesätyöntekijä pelastusharjoitusalueelle - Porin kaupunki

Satakunnan pelastuslaitos hakee kahta (2) reipasta ja oma-aloitteista kesätyöntekijää, joiden ensimmäinen sijoituspaikka on Porissa sijaitseva pelastusharjoitusalue (Ilmailuopistontie 226). Työtehtäviin kuuluu harjoitusalueen kunnossapitoon liittyvät tehtävät. Työsuhteen kesto 1 kuukausi, aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on, että olet opiskelija. Lisäksi B-luokan ajokortti/ajo-oikeus sekä kokemus piha-aluiden kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten. Aloita kohdasta "hae työpaikkaa" ja rekisteröidy sähköiseen hakemukseen, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ohjelmaan ja täyttämään hakemuksesi.

Mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja 044 701 3421.

Tutustu työnantajaan

Paloasemamestari Juuso Suonpää, p. 044 701 7351, juuso.suonpaa@satapelastus.fi; aluepalopäällikkö Antti Halmela p. 044 701 1507, antti.halmela@satapelastus.fi

Porin kaupunki, Satakunnan pelastuslaitos
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.