Skip to main content
test
Kesätyöntekijä (puisto- ja vihertyöt) - Kangasniemen kunta

Kangasniemen kunta hakee tänä vuonna 16v. täyttäviä opiskelijoita keskustan asemakaava-alueille puisto- ja viheralueidensa kunnossapitotöihin kukin työsuhde määräajaksi (n. 1 kk) sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää toiveensa ensisijaiseksi työjaksokseen viikoille 18 - 34. Kunta pidättää kuitenkin oikeuden päättää hyväksyttyjen hakemusten työjaksoista. Viikottainen työaika on 34 h/viikko. Aikaisempi työkokemus tai alan koulutus, opintomenestys, ajokortillisuus ja auton käyttömahdollisuus luetaan hakijoille eduksi. Mahdollisuus työskennellä toukokuussa tai elokuussa on myös eduksi. Palkka on 950€ kuukaudessa.
Työtä haetaan osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kangasniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tarvittaessa kunnaninsinööri Kalle Manninen, kalle.manninen@kangasniemi.fi, 040 7769136

Lisätietoja

Kangasniemen kunta

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväkylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

Noin 5300 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärvi Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Lisäksi vireillä on useita kerros- ja rivitalohankkeita. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella.

Kunnan päästrategiaan kuuluu, että asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistetään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Ennaltaehkäisevä työ ulottuu asukkaisiin ja asiakkaisiin kaikkina ikäkausina. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan aktiivisen työhyvinvointitoiminnan avulla. Henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunut toimimaan asiakkaiden hyväksi.


Osoite: Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi

Sinulle suositellut työpaikat