Kesätyöntekijät ikäihmisten palvelut - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupunki, ikäihmisten palvelut, tarjoaa kesätyöpaikkoja sairaanhoitajille 3-4 paikkaa, lähihoitajille 22-25 paikkaa, hoiva-/lähiavustajille 4-5 paikkaa.

Meillä on tarjota mielekästä ja merkityksellistä työtä ikäihmisten palveluissa touko-syyskuulle sairaanhoitajille, lähihoitajille ja hoiva-/lähiavustajille. Huomioimme myös alan opiskelijat.
Hakuaika on 28.2.21 klo 21.00 asti, mutta täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä, toimi siis nopeasti. Hakuaikaa jatketaan 30.4.2021 klo 15.00 saakka.

Tarvitsemme:
Kotihoitoon yhden sairaanhoitajan, 6-9 lähihoitajaa sekä yhden lähiavustajan.
Kotisairaalaan yhden sairaanhoitajan ja yhden lähihoitajan.
Kuntoutus-ja vuorohoitoyksiköihin Niittyvillaan ja Katrinkotiin 1-2 sairaanhoitajaa, 6-8 lähihoitajaa sekä 1-2 hoiva-/lähiavustajaa.
Tehostettuun palveluasumiseen Kotirantaan yhden sairaanhoitajan ja 5 lähihoitajaa.
Ohjattuun asumiseen Aarontuvalle ja Hiltantuvalle kaksi lähihoitajaa ja yhden hoiva-/lähiavustajan.
Porkan ravintolaan avustavan ohjaajan tehtävään yhden henkilön.

Lisätietoja em.paikoista antaa Sari Määttä, sarik.maatta@kuusamo.fi tai puh. 040-8275459

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja em.paikoista antaa Sari Määttä, sarik.maatta@kuusamo.fi tai puh. 040-8275459

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Apajatie 6-8 E, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.

Sinulle suositellut työpaikat