Kesätyöntekijöitä #hoitotyönykkösketjuun - Riihimäen kaupunki

Huippukesäduunia ihmisten auttamisen parissa on nyt tarjoilla.

Haku on auki pitkin kevättä, mutta pistä pikaiseen virtuaalipaperit sisään, hakijoita haastatellaan sitä mukaa kun hakemuksia tulee.

Kotihoidossa pääset kartuttamaan hoitotyön kokemusta varsinaisessa hoitotyön korkeakoulussa. Kotihoitotyössä pääsee kunnolla itse tekemään, sekä käyttämään ja kehittämään osaamistaan. Kauniina kesäpäivänä on myös mukava kuljeskella asiakaskäynneillä monen sisätyön sijaan.

Otamme töihin koko joukon kesäsijaisia. Tietty päteviä hoitajia ja hoiva-avustajia, mutta myös eri opiskeluvaiheessa olevia sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoitakin.

Paikkoja on välillä 3.5 - 3.10.2021. Ilmoita hakemuksesi yhteydessä millä ajanjaksolla voisit työskennellä. Voit myös hakea jos olet kiinnostunut tekemään osa-aikaista työtä tai jos sinulla on joku oma ehdotus tai idea.

Valituilta edellytetään myönteistä suhtautumista tartuntatautilain §48 mukaisen rokotussuojan ottamiseen ja ajokortti myös on ihan kiva. Tosin pienessä Riksussa fillarillakin pääsee, niitä on työnantajan puolesta. Koeaikaa käytetään n. puolen työsopimuksen pituudesta.

Mukavat lähiesimiehemme vastaavat mielellään lisäkysymyksiin, soita rohkeasti.

Tutustu työnantajaan

Tiia Heinonen 050-5387294
Jenna Seppälä 050-5387965
Sanna Lukkari 040-3304984

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Kotihoito
Osoite: Eteläinen asemakatu 4, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat