Skip to main content
test
Kesätyöntekijöitä - Lohjan kaupunki

Kesällä on mainio tilaisuus päästä kurkkaamaan työelämään, joten laitahan hakemuksesi kesätyöpaikkoihin!

Haemme kesätyöntekijöitä Lohjan kaupungille erilaisiin tehtäviin 1-3 kk:n ajaksi.

Kesätyöntekijöiksi palkataan koululaisia tai opiskelijoita. Alaikärajana on peruskoulun päättäminen keväällä 2023.

Kesätyöpaikkoja on haettavissa useissa kaupungin yksiköissä.

Voit hakea kahteen työyksikköön. Tee valinnat hakemuksen kohdassa Missä haluaisit ensisijaisesti työskennellä ja Missä haluaisit toissijaisesti työskennellä. Kaupungin työyksiköihin pääset tutustumaan osoitteessa www.lohja.fi

Kesätyöpaikkoja haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain LOH-01-1-23 Hakijoille ilmoitetaan valinnoista 29.3.2023.

Kesätyöpaikat 2023:

- Alle kouluikäisten peruspalvelut
Päiväkodit: (yhteensä 5 tehtävää)
Postikadun leikkipuisto ( 2 tehtävää): Työtehtävät postikadun puistossa on lasten hoitamista ja leikittämistä. Postikadun leikkipuistossa toimii kesällä avoin varhaiskasvatus. Leikkipuisto tarjoaa lapsiperheille ulkoilua, kohtaamisia, mukavaa ohjelmaa ja pienimuotoista lastenhoitopalvelua. Tehtävät sijoittuvat: 1 tehtävä kesäkuussa, 1 tehtävä heinäkuussa.
Heinäkuussa avoinna olevissa päiväkodeissa (3 tehtävää, päiväkodit tarkentuu myöhemmin). Työtehtävät sisältävät lasten hoitamista, leikittämistä sekä muita avustavia tehtäviä.

Tekninen toimi:
- Liikenneväylien hoito ja varikko (2 kesäkuuksi ja 2 heinäkuuksi)

Puistot ja viheralueet:
Puistotöiden kesätyöntekijöitä sekä puutarha-alan harjoittelijoita puistotyöntekijöiksi (yhteensä 25 tehtävää).
Työ on puistojen, kaupungin kiinteistöjen ja katuviheralueiden kunnossapitotöitä.

Tilakeskus:
Korjausrakentaminen: Rakennusaputyöt ja maalaustyöt (4 tehtävää).

Tilakeskus:
Kiinteistöhuollon aputyöt (3 tehtävää).

-Ruoka- ja siivouspalvelut:
Siivouspalvelut (4 tehtävää): Avustavat ruoka- ja siivouspalvelutehtävät
Ruokapalvelut (4 tehtävää): Avustavat ruoka- ja siivouspalvelutehtävät

-Kiinteistö- ja kartastopalvelut:
Toimistotyö mm. Skannausta ja aineistojen käsittelyä (2 tehtävää)

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut:
- Kesäoppaat (3 tehtävää) Sammattiin Johannes Lohilammen museolle ja Paikkarin torpalle kesäkuusta-elokuun puoliväliin. Työtehtäviin kuuluu museoiden asiakaspalvelu, museokaupan hoito, opastus ja tilojen siisteydestä vastaaminen. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista ja reipasta asennetta. Työaika on keskiviikosta sunnuntaihin. Kiinnostus historiaan, museo- ja matkailualaan katsotaan eduksi.

- Kesäoppaat (3 tehtävää) Lohjan Museolle Iso-Pappilaan toukokuulta elokuun loppuun. Työtehtäviin kuuluu näyttelyvalvontaa, opastusta ja asiakaspalvelua, osallistumista työpajojen suunnitteluun ja toteuttamiseen, tilojen siistimistä sekä muita museotyön avustavia tehtäviä. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja reipasta asennetta. Tehtävä sisältää myös viikonlopputyötä. Kiinnostus historiaan, museo- ja matkailualaan katsotaan eduksi.

- Visit Lohja:
Toimimme kahdessa toimipisteessä: Laurinkadulla ja Tytyri Elämyskaivoksessa. Kesällä avaamme lisäksi pop-up -pisteen.
4 tehtävää, kesto 2-3 kk: Matkailuneuvonta, asiakaspalvelu, ryhmävaraukset, myynti, markkinointiviestintä, tapahtumatuotannot, toimistotyöt.
Tehtävässä edellytyksenä on hyvä kielitaito (suomi, englanti, ruotsi), positiivinen palveluasenne ja oma-aloitteisuus, Lohja-tuntemus, valmius viikonlopputyöhön, hyvät IT-taidot sekä 18 vuoden ikä.

- Ympäristönsuojelun toiminnon alueelle avustaviin ja projektiluonteisiin tehtäviin ( 1-2 tehtävää ympäristöalan ammatti- ja korkeakoulu- ja/tai yliopisto-opiskelijoille tai vastaavaa kokemusta omaaville henkilöille. Tähän tehtävään ei voida palkata peruskoululaista tai lukiolaista): luontokartoituksiin, luonnonhoitotöihin, pienvesien kartoitukseen, yritysvalvontaan ja -tarkastuksiin, ympäristönsuojelumääräysten, öljysäiliötarkastusten ja jätevesiasioiden valvontaan ja neuvontaan, tietojärjestelmätallennuksiin, ympäristönsuojelutiedotteiden ja ohjeiden valmisteluun, ympäristölupa-asioihin liittyviin alustaviin valmistelu- ja valvontatehtäviin sekä roskaantumisasioiden jälkiselvittelyyn.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@lohja.fi.
Sähköinen hakemus tulee jättää osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 24.2.2023 klo 23.00

Lisätietoja

Lohjan kaupunki
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat