Skip to main content
test

Innostaako ympäristö, seikkailu ja kesätyöpaikka, joka vilisee nuoria aktiivisia asiakkaita ja jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Meillä Marttisessa kohtaat kesän aikana kymmeniä nuoria kouluista, järjestöistä, kunnista, urheiluseuroista ja seurakunnista. Meillä on myös paljon kansainvälisiä ryhmiä Euroopasta ja Aasiasta. Marttisessa on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti mm. vesiurheilua, kiipeilyä, maastopyöräilyä ja retkeilyä.

Ravintolamme keittiö tarvitsee reipasta apulaista tiskien hoitoon ja jäätelökioskimme kahta (2) iloista jäätelömyyjää, joista toinen työskentelee myös keittiössä.

Moniammatillinen ja hulvaton joukkomme opastaa sinut tehtäviisi ja toimii tukenasi. Emme perusta turhasta hierarkiasta ja olemme avoimia uusille ajatuksille. Päivät ja työtehtävät ovat monipuoliset ja muuttuvat, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin omiin työvuoroihisi kuin työsi toteuttamiseen. Työ on osaksi vuorotyötä ja tehdään kahdessa vuorossa suunnitelman mukaan. Ympäristömme tarjoaa erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja aktiviteettivälineistämme saat henkilökunta-alennuksia.

Toivomme, että sinulla on
- kykyä työskennellä tiimissä sekä tarttua itsenäisesti työtehtäviin
- kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja vastuunottohalua
- luotettavuutta
- positiivista asennoitumista ja kiinnostusta asiakaspalveluun

Työ kestää 5.6.-30.7.2023 välisen ajan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja odotamme hakemustasi pikaisesti. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja tekemisistäsi sekä kiinnostaako sinua työskentely jäätelökioskissa, keittiössä vai näiden yhdistelmässä. Voit toki hakea myös kaikkiin näihin.

Lisätietoja

https://www.marttinen.fi
http://www.marttinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Myyntipäällikkö Sanna Viitanen, sanna.viitanen@marttinen.fi, p. 044 715 1930 (jäätelökioski)
Ravintolapäällikkö Armi Rajala, armi.rajala@marttinen.fi p. 044 715 1923 (keittiö)

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen, Virtain kaupunki

Marttinen on Virroilla, Marttisen saarella toimiva nuoriso- ja matkailukeskus. Nuorisokeskus toimii opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Olemme osa Virtain kaupunkia. Marttinen on 29 toimintavuotensa aikana kasvanut korkeatasoiseksi ja kansainväliseksi nuorisotoimialaa sekä matkailua monipuolisesti palvelevaksi keskukseksi, jonka vahvuuksia ovat moniammatillisuus, monipuoliset ja laadukkaat palvelut, toimivat ja upeat puitteet, hyvä johtaminen ja motivoitunut ammattitaitoinen henkilökunta. Nuorisokeskus Marttiselle on myönnetty The Council of Europe Quality Label for Youth Centres - Eurooppalaisten nuorisokeskusten laatumerkki 2018.


Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat