Kesätyöntekijöitä vammaispalveluun - Lempäälän kunta

Lempäälän kunnan vammaispalvelut hakee asumisyksikköihinsä

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Kultasiivessä on 12 asuntoa. Kultasiipi on autetun asumisen yksikkö, jossa työtä tehdään kolmessa vuorossa. Asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioidaan ja perushoidon lisäksi asukkaille järjestetään mielekästä vapaa-ajan toimintaa.

Pesäpuussa on 31 asuntoa. Pesäpuussa on monipuolisesti tuettua, ohjattua ja autettua asumista. Työ on kolmivuorotyötä. Lisäksi Pesäpuussa järjestetään vaikeavammaisten päivätoimintaa arkisin. Asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioidaan ja perushoidon lisäksi asukkaille järjestetään mielekästä vapaa-ajan toimintaa.

Sinä ammattitaitoinen lähihoitaja, sosionomi tai alaa opiskeleva, tule meille Pesäpuuhun tai Kultasiipeen kesätöihin. Meillä kerrytät monipuolisesti työkokemusta eri ikäisten ja eri asteisesti vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden parissa. Työyhteisömme on myönteinen ja kannustava. Meillä saa haastaa itseään ja kehittyä työntekijänä, jokainen päivä on erilainen. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja osallisuutta edistävä.

Sinulta toivomme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta sekä valmiuksia oppia uutta ja kehittyä työntekijänä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tai sosionomin tutkinto. Myös opiskelijat huomioidaan haussa. Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Täytämme sijaisuuksia sopivien hakijoiden löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Tiina Siljander-Bouhlal p. 050 38 33 195 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Vammaispalvelut
Osoite: Einolantie 3, Liikekatu 1, 37500 Lempäälä

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.