Kesätyöntekijöitä viher- ja katualueiden kunnossapitotehtäviin, Kaupunkitekniikan keskus - Espoon kaupunki

Kaupunkitekniikan keskus palkkaa arviolta noin 80 kesätyöntekijää kesällä 2021.

Tehtävät ovat pääosin viheralueiden kunnossapitoon liittyviä. Myös metsänhoitoon, katujen kunnossapitoon ja kadunrakennukseen liittyviä tehtäviä on tarjolla. Lisäksi tarjoamme joitakin pääosin toimistoympäristöön sijoittuvia yleisiin alueisiin liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä niin alan opiskelijoille kuin vasta peruskoulunsa päättäneille. Kesätyötehtävät sijoittuvat eripuolille Espoota. Töitä tehdään enimmäkseen ryhmässä tai työparin kanssa.

Kesätyöpaikkavalinnat tehdään haastattelujen perusteella viimeistään 7.5.2021.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus
Työaika: Viikkotyöaika on 36 h 15 min - 38 h 15 min riippuen tehtävästä
Sopimusala: KVTES tai TS riippuen tehtävästä
Palkka vähintään 1260 €/kk, palkka määräytyy työ- ja opintokokemuksen perusteella


Kelpoisuusvaatimus: Vähintään 16 vuoden ikä, joissakin tehtävissä vaaditaan 18 vuoden ikä.
Allergiarajoitteista on syytä mainita hakemuksessa, jotta osaamme ottaa asian huomioon sopivia tehtäviä suunniteltaessa.


Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Asiakaspalvelu/Kaupunkitekniikan_keskus(84547)

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat: Päivi Koljonen, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 046 8773 570 tai Eija Frigren, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 050 3475 967

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja