Kesätyöpaikkoja asumispalveluihin - Porvoon kaupunki

Kesätyöpaikkoja asumispalveluihin - Porvoon kaupunki

Tervetuloa meille kesätöihin!

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, joiden toimintakyky on alentunut niin, etteivät he enää selviydy kotona kotihoidon ja tukipalveluiden turvin. Kaikissa tehostetun palveluasumisen yksiköissä toteutetaan asukkaan yksilöllistä ja omatoimisuutta tukevaa kuntouttavaa hoivaa ja hoitoa.

Haemme vuosilomasijaisia Johanna-kotiin, Palomäen palvelukotiin, Toukovuoren palvelukotiin ja Pääskypellon palvelukotiin.

Haemme vuosilomasijaisiksi lähihoitajia, sairaanhoitajia/terveydenhoitajia tai hoitoalan opiskelijoita. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Työ on jaksotyötä, pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.3.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikaa-linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/asumismuodot#tehostettu-palveluasuminen

Lisätietoja antaa vs. palvelupäällikkö Ansa Lindqvist-Bergheim, puh. 040 489 9780 tai ansa.lindqvist-bergheim@porvoo.fi

Asumispalvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan