Kesätyöpaikkoja kotihoitoon ja palveluasumiseen - Porvoon kaupunki

Tervetuloa kesätöihin Porvoon kotihoitoon!

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoo on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Meillä on paljon erilaisia hoitoalan työpaikkoja ja mahdollisuus edetä uralla. Kesätyössä kotihoidossa pääset neljän seinän sisällä olemisen sijaan liikkeelle. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja itsenäistä. Kotihoidossa työtä tehdään kuntouttavalla työotteella.

Lupaamme, että meillä on mahdollisuus oppia uutta. Lupaamme myös kaikille kesätyöntekijöillemme nimetyn mentorin, jolta voit aina kysyä neuvoja. Yli kuukauden mittaisissa työsuhteissa työpaikkaetuna kulttuuriedut. Jos tulet kauempaa, voimme yhdessä miettiä asumisjärjestelyitä.

Haemme vuosiloman sijaisiksi lähihoitajia, sairaanhoitajia/terveydenhoitajia tai hoitoalan opiskelijoita. Kotihoidossa ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa, mutta ei välttämättömyys. Työ kotihoidossa on kaksivuorotyötä ja Omenamäessä kolmivuorotyötä.

Palkka; sairaanhoitaja 2 577,20/ kk ja lähihoitaja 2 255,92 €/kk

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.7.2020 klo 12 Hae työpaikkaa linkin kautta.


Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. palvelupäällikkö Krister Lindman puh. 040 575 7758, krister.lindman@porvoo.fi

Kotihoito ja palveluasuminen
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka