Kesätyöpaikkoja Terveyasemalle - Porvoon kaupunki

Kesätyöpaikkoja Terveyasemalle - Porvoon kaupunki

Haetaan sairaanhoitajia tai terveydenhoitajia kesälomasijaisuuksiin Porvoon terveysasemalle. Myös loppuvaiheen opiskelijat tulevat kyseeseen.

Kokemus terveysasema- tai päivystystyössä on eduksi, samoin Effica-potilastietojärjestelmän hallinta on suotavaa. Työ on pääasiassa päivätyötä ja työaikojen suhteen voidaan olla joustavia, myös yksittäiset päivätyöt eli keikkatyöt ovat mahdollisia.

Tarjoamme kehittyvän, osaavien ammattilaisten muodostaman hyvän työyhteisön.
Edellytämme joustavuutta, vastuullista asennetta ja yhteistyötaitoja, sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Molempien kotimaisten kielten hyvä osaaminen sekä suoritettu lääkehoitolupa katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkka määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 15.3.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/terveyskeskus

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Jaana Pietiläinen puh. 040 086 0866, jaana.pietilainen@porvoo.fi

Terveysasema
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan