Skip to main content
test
Kesätyösetelillä kesäsomettajaksi - Siilinjärven kunta

Kiinnostaako kesätyö sosiaalisen median parissa?

Siilinjärven kunta hakee kahta siilinjärveläistä 9. luokkalaista kesätyösetelillä kesäsomettajan tehtäviin. Töiden ajankohta on 5.-16.6.2023.

Siilinjärven kunnan kesäsomettajaksi valittavat nuoret tuottavat monipuolisesti erilaisia sisältöjä kunnan toiminnoista ja tapahtumista kunnan sosiaalisen median kanaviin (Facebook ja Instagram). Tehtävässä tarvitaan reipasta otetta, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä hyviä kirjoitus- ja valokuvaustaitoja. Eduksi katsotaan myös se, että kesäsomettaja osaa tiivistää asiat ytimekkäästi myös videomuotoon. Kesäsomettajan työssä pääset tutustumaan erilaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin ja ihmisiin Siilinjärven alueella.

Työssä tarvitaan omaa puhelinta, jolla onnistuu video- ja valokuvaus.

Lisätietoa kesätyösetelistä https://www.siilinjarvi.fi/kesatyo/.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

viestintä- ja markkinointipäällikkö Milla Kahelin, puh. 044 740 1109, milla.kahelin@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Hallinto- ja kehittäminen

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Harjamäenraitti 8, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat