KESÄTYÖT 2019 - Nuorten kesätyön ohjaaja - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖT 2019 - Nuorten kesätyön ohjaaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut hakee kesätyöhön kahta nuorten kesätyön ohjaajaa.

Kesätyön ohjaaja toimii Jyväskylän kaupungin eri palvelupisteisiin sijoitettavien 15-16-vuotiaiden nuorten kesätyöntekijöiden yhteys- ja tukihenkilönä nuorten kesätyön ajan. Hän mm. järjestää nuorille infotilaisuuksia, vierailee nuorten työpisteillä, neuvoo, ohjaa ja auttaa kaikissa kesätyöhön liittyvissä asioissa. Kesäpestin lopussa ohjaaja haastattelee nuoria ja laatii vastauksista yhteenvedon kehittämisehdotuksineen.

Sinulla tulee olla soveltuvat, opintojen loppupuolella olevat nuoriso-, kasvatus- tai sosiaalialan korkeakouluopinnot. Lisäksi edellytämme kesätyöntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja projektinhallintaa, joustavuutta ja reipasta asennetta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen nuorten kanssa työskentelystä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Tehtävän kesto on noin 3 kuukautta ajalla toukokuun alku - elokuu.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Satu Paasonen puh. 014 266 7524 tai nuorisonohjaaja Laura Lehto puh. 014 266 0799, sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Nuorten palvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan