Tule kesäksi kanssamme tekemään hyvää ja laadukasta hoitotyötä.

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä opiskelijoita kesätyöntekijöiksi

Hyvinkään palveluasumiseen Ylähoviin

Työsuhteen aloitus ja kesto sovitaan hakijan kanssa.

Suurin osa sijaisuuksista sijoittuu ajalle 1.5.-31.8.2020.

Ylähovi on 19-paikkainen tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö. Yksikön tarkoituksena on mahdollistaa asukkaiden tarpeen mukainen hoito ja hoiva, sekä yhteisöllinen, toiminnallinen ja mielekäs arki.

Työtehtävät sisältävät päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa ja asukkaiden terveydentilan arviointia. Hoitajan tehtävään kuuluvat myös asukkaiden ulkoilun sekä osallistavan virikkeellisyyden mahdollistaminen. Työn tavoitteena on antaa jokaiselle asukkaallemme oman näköisensä hyvä arki kotoisessa asumisympäristössä sekä mahdollistaa asukkaille toimelias ja mielekäs arki. Työ on kokonaisvaltaista hoitotyötä muistisairaiden parissa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua tarjoavassa yksikössä. Työ on 3-vuorotyötä.

Me toivomme Sinulta:

 • osaamista vastata asiakkaan hoidon tarpeeseen,
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn,
 • hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja
Me puolestaan tarjoamme Sinulle:
 • yksikkökohtaisen perehdytyksen,
 • monipuolisen sekä hyvän työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme,
 • mielenkiintoisen sekä haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoa
Me edellytämme:
 • terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa sekä laillistamista Suomesta.
 • huomioimme haussa myös alan opiskelijat
 • LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa mikäli vaadittavat opiskelut on tehty
 • rokotesuoja tartuntalaki 48§ pykälän mukaisesti
Palvelussuhteenehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassaolevan KVTES:n mukaan.
 • koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta
Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, työkokemuksestasi sekä mainitse jos olet vain erityisesti jostain yksiköstä kiinnostunut.

Haastattelut aloitamme haun aikana ja valintoja tehdään sitä mukaa kuin sopiva hakija löytyy. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 31.7.2020 klo 21.00.

Lisätiedot & yhteydenotot:

__________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea!

#keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

esimies Heini Manninen, heini.manninen@keusote.fi
vastaava sairaanhoitaja Anu Leino, puh. 050 497 2015, anu.leino@keusote.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat