test

Kesätyöt 2023: Kätilöitä sekä kätilöopiskelijoita

Hakuaika päättyy  26.3.2023 23:59

Jotta sinuun ei tarvitsisi jättää montaa hakemusta kesää varten, tällä hakemuksella sinulla on haettavissa kaikki naistentautien ja synnytysyksiköiden kesän tehtäväalueet!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä päivätyöstä vuorotyöhön, osa-aikaisuudesta täyteen työaikaan ja opiskelijasta valmiiseen konkariin! Saat laadukkaan perehdytyksen työtehtävään sekä paikan iloisessa ja ammatitaitoisessa työyhteisössä.

Hoidamme potilaita perhekeskeisesti ja jokainen perhe saa tarvitsemansa ajan.

Toivottavasti saamme sinusta uuden työkaverin!

Kelpoisuusehtona edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista kätilön laillistusta tai opiskelijoilta 180 opintopistettä suoritettuna. Kaikilta vaadimme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Ole yhteydessä rohkeasti ja kerro omasta osaamisestasi. Haastattelemme ja täytämme tehtäviä jo hakuaikana, joten jätäthän pian hakemuksesi.

Salla Westman
Synnyttäneiden ja naistentautien vuodoeosasto R2
Äitiys- ja Naistentautien poliklinikka
044-7195106
salla.westman@paijatha.fi
Erja Arvola
Synnytysosasto
Varahenkilöstö
044-7195344
erja.arvola@paijatha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme! Tutustu työnantajaan