test

Kesätyöt 2023: Kuntoutus

Hakuaika päättyy  28.2.2023 23:59

Päijät-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia Lahdessa ja ympäristökunnissa. Toimintakykyä, osallisuutta ja elinvoimaa läpi elämän.

Kuntoutuksen tulosalue tuottaa kuntoutus- ja apuvälinepalveluita kaiken ikäisille asiakkaille. Tänä vuonna sinun ei tarvitse jättää montaa eri kesätyöhakemusta, koska tällä hakemuksella ovat haettavissa kaikki Päijät-Soten kuntoutuksen tulosalueen fysio- ja toimintaterapeuttien ja apuvälineasiantuntijoiden kesätyöpaikat! Voit valita hakulomakkeeseen millä alueella toivoisit ensisijaisesti työsi olevan.

Haemme eripituisiin määräaikaisuuksiin FYSIO- JA TOIMINTATERAPEUTTEJA SEKÄ APUVÄLINEASIANTUNTIJOITA kesälle 2023 kuntoutuksen tulosalueelle.

FYSIOTERAPEUTEILTA edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista fysioterapeutin laillistusta.

TOIMINTATERAPEUTEILTA edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista toimintaterapeutin laillistusta.

APUVÄLINEASIANTUNTIJOILTA edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilön, kuten fysio- tai toimintaterapeutin laillistusta tai apuvälineteknikon koulutusta.

Fysioterapeutiksi, toimintaterapeutiksi tai apuvälineteknikoksi opiskeleva soveltuu myös tehtäviin suoritettuaan kaksi kolmasosaa (140 op) koulutukseen kuuluvista opinnoista.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä, asiantuntevat työkaverit ja laadukkaan perehdytyksen työhön! Kaikissa tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Kotikuntoutuksessa ja apuvälinekeskuksessa B-ajokortti on tarpeellinen ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme ja rekrytoimme jo hakuaikana.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Palveluesihenkilö Seidi Saarinen (aikuisten kuntoutus, polikliininen fysio- ja toimintaterapia)
puh. 044 440 6585
Palveluesihenkilö Leena Mäkelä (aikuisten kuntoutus, sairaalapalveluiden fysio- ja toimintaterapia)
puh. 03 819 2397
Palveluesihenkilö Riikka Pyykkönen (apuvälinekeskus)
puh. 044 719 5640
Palveluesihenkilö Kimmo Launiainen (kotikuntoutus)
puh. 044 719 5416
Palveluesihenkilö Pia Ahtola (lasten ja nuorten fysio- ja toimintaterapia)
puh. 050 398 7583

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan