Skip to main content
test
Kesätyöt 2024 - Joutsan kunta

Sinä 2006–2008 syntynyt joutsalainen nuori, tule kesätöihin Joutsan kunnalle! Pääset tutustumaan työelämään ja tekemään työtä mukavassa porukassa.

Joutsan kunta työllistää tänä vuonna 2006-2008 syntyneitä joutsalaisia nuoria eri osastoille Joutsan kuntaan. Varmistathan, että sinulla on henkilökohtainen pankkitili ennen työn aloittamista. Nuorille maksetaan kahden viikon mittaisesta kesätyöstä 400 € (sis. lomarahan). Työn kesto on pääasiassa kaksi viikkoa. Työaika on 65 h työjakson aikana. Tänä vuonna kunta toteuttaa kuntaan hakeville peruskoulun päättäville nuorille työhaastattelun, jolla pyritään antamaan positiivinen mielikuva, työhaastattelu on muodollinen eikä se vaikuta kesätyön saamiseen. Kesätöitä on tarjolla kunnan eri osastoilla seuraavasti: • tekninen osasto, puistotyö • tekninen osasto, laitoshuolto • hyvinvointi- ja sivistysosasto, kirjasto • hyvinvointi- ja sivistysosasto, varhaiskasvatus • hyvinvointi- ja sivistysosasto, vapaa-aikatoimi • hyvinvointi- ja sivistysosasto, koululaisten päivätoiminta • hallinto-osasto, some ja viestintä • hallinto-osasto, ICT • hallinto-osasto, toimistotyö

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöasiantuntija Liisa Alfthan, p. 040 358 00 02
liisa.alfthan@joutsa.fi

Lisätietoja

Joutsan kunta

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa? Missä on tilaa vapaa-ajan unelmille sekä perhe-elämälle? Sen tarjoaa Sinulle kätevän kokoinen kuntamme eteläisessä Keski-Suomessa. Joutsassa on mahdollisuus avaraan asumiseen, järkeviin työmatkoihin, turvalliseen koulutiehen ja aktiiviseen harrastamiseen. Joutsa sijaitsee 4-tien varrella ja tarvittaessa kaupunkiin hurauttaa hetkessä. Kannattaa siis hakea töihin Joutsan kunnalle, täällä kaikki arvokas on lähellä ja palvelut ovat hyvät sekä laadukkaat kaikkiin elämänvaiheisiin. Työn vastapainoksi löydät luonnon rauhaa, mukavasti kulttuuria sekä hyviä liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille.

”Upeat puitteet, edullinen asuminen ja kätevät etäisyydet eivät itsessään tee paikkakunnasta hyvää kotikuntaa. Sen tekevät ihmiset.”

Joutsan kunta on sitouttanut työntekijöitään hyvin ja pitkät työsuhteet puhuvat asian puolesta. Kunta työllistää noin 150 henkilöä. Joutsan kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.


Osoite: Länsitie 5, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat