Kesätyöt - Pyhäjoen kunta

Pyhäjoen kunnalla olevat avoimet kesätyöpaikat vuosina 2002-2004 syntyneille pyhäjokisille nuorille. Kunnan tarjoamat kesätyöpaikat liittyvät erilaisiin Pyhäjoen kunnan tuottamiin palveluihin eri toimipisteissä.

20 henkilöä ulkoalueiden hoitotehtäviin puistoissa, liikunta-alueilla ja kiinteistöillä.
6 henkilöä asiakaspalvelutehtäviin museolla
4 henkilöä asiakaspalvelutehtäviin kirjastolla
10 henkilöä avustaviin tehtäviin ryhmäperhepäiväkodeissa
4 henkilöä ikkunanpesu tehtäviin puhdistuspalveluissa.
4 henkilöä avustaviin tehtäviin Jokikartanossa
4 henkilöä sosiaalisen median tehtäviin Pyhäjoen kunnalla

Kesätyön kesto on 2 viikkoa ja työaika 30 h viikossa. Työjaksot sijoittuvat 1.6. - 30.8.2020 ajalle. Kahden viikon työajalta maksetaan palkkaa 402,00 €.
Nuoret voivat hakea kesätyöpaikkaa https://www.kuntarekry.fi kautta 20.4.2020 mennessä.

Kesätyöpaikkojen haastattelut pidetään huhtikuun aikana. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille 15.5.2020 mennessä.

Myös Pyhäjoen seurakunnalla on tarjolla 10 kesätyöpaikkaa, joista lisätietoja voi tiedustella Tarja Ylikauppilalta (08-4395400)tarja.ylikauppila@evl.fi.

Pyhäjoen kunnalla on tarjolla kesätyöseteleitä niille nuorille, jotka hakevat kesätyöpaikkaa yhteisöistä. Kesätyösetelin arvo on 300 euroa.

Kesäsetelityönantajalla tulee olla voimassa oleva y-tunnus. Yrityksen on maksettava kyseisen alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa sivukuluineen. Työsuhteen keston on oltava vähintään 2 viikkoa ja työaika vähintään 30 h viikossa. Kun kesätyösetelin ehdot ovat täyttyneet, Pyhäjoen kunta maksaa yritykselle nuoren kesätyöllistämisestä 300 euron kesäsetelituen. Jos tuntimäärä (30h) ei täyty, yritykselle maksetaan tuki tehtyjen tuntien mukaan.

Kesätyöpaikan varmistuttua, paikansaanut nuori voi pyytää kesätyösetelin, 1kpl / henkilö, Pyhäjoen kunnasta anne.roning@edu.pyhajoki.fi. Setelin voi myös hakea Saaren koululta osoitteesta Koulutie 9. Kesätyösetelit ovat jaossa 1.4.2020 alkaen.

Lisätietoja

http://www.pyhajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Anne Röning
anne.roning@edu.pyhajoki.fi

Pyhäjoen kunta
Osoite: Kuntatie 1, 86100 Pyhäjoki

Pyhäjoen kunta on hallitusti kasvava kansainvälinen kunta, joka tarjoaa monipuoliset elämisen ja yrittämisen mahdollisuudet. Pyhäjoen kunnan vahvuuksia ovat monipuolinen luonto.