Skip to main content
test
Kesäyrittäjyys - Varkauden kaupunki

Varkauden kaupungin kesäyrittäjyystuki

KESÄYRITTÄJYYSOHJELMAAN haku 02.04.2023 mennessä.

Kesäyrittäjyystuki on tarkoitettu varkautelaisen 16-24 vuotta täyttävän opiskelijan/opiskelijoiden kesäyritystoiminnan toteuttamiseen. Tuen suuruus on 500 euroa/henkilö/kesä. Tukea saadakseen kesäyrittäjyysohjelmaan hakevan henkilön/henkilöiden yritysidean on oltava liiketaloudellisesti perusteltu ja yritystoiminta tulee toteuttaa kesän 2023 aikana.

Kesäyrittäjyysohjelmaan hakeneet haastatellaan uusyrityskeskus Wäläkyn, Savon ammattiopiston ja Varkauden kaupungin toimesta. Tämän jälkeen hakijat saavat tiedon mahdollisuudesta kaupungin kesäyrittäjyystukeen. Kesäyrittäjyystukea saadakseen hakijan on sitouduttava Savon ammattiopiston järjestämään - Nuori Yrittäjyys -ohjelman mukaiseen - valmennukseen ja ohjaukseen.

Kesäyrittäjyysohjelmaan hakeutuvan on oltava toisen asteen tai korkea-asteen oppilaitoksen kirjoilla. Peruskoulun 9-luokan päättävä voi hakea ohjelmaan, mikäli on hakenut kevään yhteishaussa johonkin Savon ammattiopiston oppilaitokseen. Kesäyrittäjätoiminnasta saa halutessaan näyttöjen avulla opintosuorituksia, joita voi hyödyntää opinnoissaan. Lisäksi kesällä toteutettua yritystoimintaa voi tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan jatkaa NY -ohjelman mukaisesti oppilaitoksessa (oppilaitoksesta riippuen).

Kesäyrittäjyysohjelmaan haku tapahtuu vasemmalla olevan "Hae työpaikkaa" painikkeen kautta. Kerro sähköisen hakemuslomakkeen lisätiedoissa lyhyesti kesäyritysideastasi. Mikäli saman yrityksen toimintaan osallistuu useita henkilöitä, tulee kaikki toimintaan osallistuvat henkilöt ilmoittaa hakulomakkeessa. Ilmoita samalla kesäyrityksen yhdyshenkilö. Hakijoihin otetaan yhteyttä heti hakuajan päätyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyysasiantuntija Jouko Kuittinen, p. 044 444 2628
jouko.kuittinen@varkaus.fi

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Konsernihallinto

Varkauden kaupunki tarjoaa nuorille monipuolisia kesätöitä ja hyviä kesätyökokemuksia. Lisäksi kaupunki antaa nuorille tukea NY -yrityksen toimintaan kesäajalle. Näin yrittäjyys voi toimia yhtenä vaihtoehtona kesätyölle. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tämän mahdollisuuden varkautelaisille nuorille!


Osoite: Ahlströminkatu 6, Varkaus, 78250 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat