Skip to main content
test
Kevät- ja kesäsijaisuuksia vuodeosastoilla - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Kevät ja kesä 2022 lähestyvät jo kovaa vauhtia!

Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai alalle kouluttautuva opiskelija; nyt on loistava tilaisuus päästä työskentelemään akuuttivuodeosastoille! Meillä on tarjolla sinulle erimittaisia sijaisuuksia.

Hoidamme erilaisia potilasryhmiä, joten ammatillinen osaamisesi karttuu monipuolisesti. Työsi tueksi meillä on käytössä uudet ja nykyaikaiset työ- ja apuvälineet esimerkkinä verenpainetornit, jotka ilmoittavat NEWS-pisteet heti mittausten jälkeen. Osastojemme tilat ja apuvälineet mahdollistavat kuntouttavan hoitotyön toteuttamiseen. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jonka avulla voit vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi ja työssä jaksamiseen.

Toivomme oma-aloitteisuutta ja reippautta työn tekemiseen, sekä myönteistä asennetta hoitotyöhön. Tarjoamme sinulle haastavan, mutta erittäin mielenkiintoisen työn, ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä sen tuen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön.

Sairaan- ja lähihoitajien työ on kolmivuorotyötä ja alan opiskelijoille kaksivuorotyötä. Palkkaus on SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Edellytämme väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaista todistusta edellytettävästä rokotuksesta tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antamasta suojasta koronavirustautia vastaan.

Voit ottaa yhteyttä:
- osastonhoitaja Niina Simonen p. 044 419 5253
- osastonhoitaja Hilkka Suni p. 044 419 6581
- vs.apulaisosastonhoitaja Lea Hakala p. 044 419 5233
- rekrytointivastaava Carita Hiironen p. 040 635 5406.
tai s.postitse: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Ps. Voit käydä tutustumassa Kallioon sekä katsomassa eri yksiköiden päivityksiä:
fb: @ppkykallio
ig: @ppky.kallio
# hyväollakalliolla
# töissäkalliossa

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Niina Simonen p. 044 419 5253
- osastonhoitaja Hilkka Suni p. 044 419 6581
- vs.apulaisosastonhoitaja Lea Hakala p. 044 419 5233
- rekrytointivastaava Carita Hiironen p. 040 635 5406.
tai s.postitse: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Vuodeosastot

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat