Skip to main content
test
Kielenkääntäjä - Loviisan kaupunki

Haemme

kielenkääntäjää

Pääasiallinen tehtäväsi on kunnallisten asiakirjojen kääntäminen suomesta ruotsiksi ja ruotsista suomeksi. Tehtäviisi kuuluu myös kielikonsultointi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää käytännössä suomen ja ruotsin kielen erinomaista osaamista sekä hyvää käytännön kokemusta käännöstehtävistä, erityisesti kunnallisten tekstien kääntämisestä. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja tehtäväkohtainen palkka on 2 719 euroa kuukaudessa. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä tammikuussa 2023.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi kuntarekry.fi:n kautta. Poikkeuksellisissa tapauksissa voit lähettää kirjallisen hakemuksen osoitteeseen Loviisan kaupunki/Kaupunginkanslia, PL 77, 07901. Hakuaika päättyy 9.12.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginkansliakeskuksen johtaja Kristina Lönnfors, 0440 555 216, kristina.lonnfors@loviisa.fi

Lisätietoja

Kaupunginkansliakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Mannerheiminkatu 4, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat