test
Kielenkääntäjä - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee kielenkääntäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Vaasan kaupungin käännökset hoidetaan keskitetysti kielenkäännöspalveluissa, joissa työskentelee ylikielenkääntäjän lisäksi kuusi kielenkääntäjää.

Kielenkääntäjän tehtävänä on huolehtia kaupungin monipuolisista käännöstöistä niin viestinnän, kulttuurin, koulutuksen kuin kaavoituksen aloilta. Pääpaino on kuitenkin kaupungin toimielinten päätöksentekoon liittyvissä teksteissä (esityslistat, pöytäkirjat, raportit, ohjelmat, tiedotteet). Käännöstöissä korostuvat tänä päivänä yhä enemmän perinteisen viestinnän ohella some-viestinnän käännöstyöt (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram). Lisäksi tehtäviin kuuluu jonkin verran kielentarkastusta ja kielenhuoltoa molemmilla kielillä. Käytössämme on Wordfast-käännösmuistiohjelma.

Käännöskielinä suomi ja ruotsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa tai tiedekorkeakoulussa suoritettu tutkinto pääaineena suomi tai ruotsi.

Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisten kielten erinomainen hallitseminen (kielitodistus).
Muiden kielten hallitseminen luetaan eduksi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta julkisen hallinnon käännöstyöstä sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamista muun muassa tarjoamalla mahdollisuuden etätyön tekemiseen. Kielenkääntäjän työpiste sijaitsee täysin uudistetussa Hallintotalossa.
Työaika on 36,25 tuntia/viikko. Tehtäväkohtainen palkka on 2883 € + mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät.
Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut pidetään viikolla 50 ja 51.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylikielenkääntäjä Ursula Vuorenlinna ja puh. 0406642657
ursula.vuorenlinna (at) vaasa.fi ja hallintopäällikkö Marjo Mäki-Krekola puh 040-4879194, marjo.maki-krekola(at) vaasa.fi

Lisätietoja

Vaasan kaupunki

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat