Skip to main content
test
Kielten suunnittelijaopettaja kansalaisopistossa - Raaseporin kaupunki

Työhön kuuluu opintokokonaisuuksien suunnittelua, koordinointia, hankkeiden hallintaa ja seurantaa. Vuotuinen työaika on 1200 tuntia, josta opetusvelvollisuus on 530. Arvostamme hyvää ruotsin ja suomen kielen taitoa, aktiivista tiimityöskentelykykyä ja pedagogista kehittävää otetta. Kelpoisuusehdot asetuksen 986/1998 mukaan.
Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen työn aloittamista. Koeaika on 6 kk.
Hakuaika päättyy 22.5.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi/kulttuuriopisto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Maarit Hujanen 019-2892761

Lisätietoja

Raaseporin Kulttuuriopisto

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 8, 10300 Karjaa
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat