Kiertävä ateriapalveluvastaava - Hyvinkään kaupunki

Kiertävä ateriapalveluvastaava - Hyvinkään kaupunki

Haemme kiertävää ateriapalveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hyvinkään ateria -ja puhtauspalvelut huolehtivat päivittäin mm. päiväkotien ja koulujen puhtaanapidosta ja ateriapalveluista. Ateriapalveluvastaava toimii koulun tai päiväkodin palvelukeittiössä. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu keittiön toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaaminen, lisäkkeiden valmistus ja elintarvikkeiden tilaaminen ohjeiden mukaan. Lisäksi kiertävän työtehtäviin kuuluu tarvittaessa laitoshuoltajan tehtävät.

Etsimällämme kiertävällä ateriapalveluvastaavalla tulee olla Catering-alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus sekä riittävä kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä. Arvostamme hyviä ATK-taitoja, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, oman työn suunnittelutaitoja sekä joustavuutta. Eduksi katsomme työkokemuksen laitoshuoltajan työtehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Palkkaus ja muut palvelusuhteenehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 27.5.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi
http://www.hyvinkaa.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa ateriapalvelupäällikkö Anne Ilola p. 040 538 8726 keskiviikkona 22.5.2019 klo:9.00-11.00.

Hyvinkään kaupunki, Ateria- ja puhtauspalvelut
Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.

Tutustu työnantajaan