Kiertävä kunnaneläinlääkäri - Mustasaaren kunta

Länsirannikon ympäristöyksikkö hakee
KIERTÄVÄÄ KUNNANELÄINLÄÄKÄRIÄ,
sijoituspaikkana Pirttikylä ja työpisteinä alueen eläinlääkärivastaanotot.

Työtehtäviisi kuuluvat eläinlääkäripalvelut ympäristöyksikön viidellä vastaanotolla, jotka sijaitsevat Kristiinankaupungissa (Tiukka), Närpiössä (Pirttikylä), Maalahdessa, Mustasaaressa (tilapäisesti Vöyrillä) ja Vöyrillä. Työ tehdään laaditun työaikataulun mukaisesti pääasiassa vakinaisten kunnaneläinlääkäreiden vapaiden aikana. Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus pohjoisella ja eteläisellä päivystysalueella.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu eläinlääkäri, kelpoisuus valtioneuvoston eläinlääkintähuollosta antaman asetuksen 2. §:n mukainen.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kunnallishallinnon kokemusta ja tuntemusta. Viranhoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Yhteistoiminta-alueen hallintokieli on ruotsi. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito. Hakemuksen yhteydessä on toimitettava julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) ja valtioneuvoston suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa antaman asetuksen (481/2003) mukainen todistus.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Palkka alkaen 2 342 euroa/kuukausi. Ehtona viran vastaanottamiselle on, että virkaan valittu henkilö toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja todistuksen huumausainetestistä ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virka otetaan vastaan 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Tommy Stenlund, 044 727 1284, tommy.stenlund@mustasaari.fi

Korsholms kommun, Koncerntjänster, Samhällsbyggnad, Västkustens miljöenhet
Osoite: Matuschvägen 6, 66270 Pörtom

Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti, Mustasaari, Närpiö ja Vöyri muodostavat ympäristöterveydenhuollon ja eläinlääkintähuollon yhteistoiminta-alueen. Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Mustasaari ja Närpiö ovat järjestäneet myös ympäristönsuojelun kuntien yhteistyönä. Noin 50 000 asukkaan alue on kaksikielinen, ja enemmistön kielenä on ruotsi. Isäntäkuntana toimii Mustasaaren kunta. Käytännön työstä vastaa tällä hetkellä 14 ympäristö- ja terveystarkastajaa, viisi eläinlääkäriä ja valvontaeläinlääkäri. Ympäristö- ja ympäristöterveydenhuollon päällikkö vastaa ympäristöyksikön yleisestä ohjauksesta ja johtaa ympäristöterveydenhuoltoa ja eläinlääkintähuoltoa. Ympäristönsuojelun toimintaa johtaa ympäristönsuojelupäällikkö.

Sinulle suositellut työpaikat