Kiertävä Laitoshuoltaja - Vantti

Kiertävä Laitoshuoltaja - Vantti

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n puhtauspalvelut hakee useita kiertäviä laitoshuoltajia koko Vantaan alueelle.

Puhtauspalvelumme huolehtii tilojen siisteydestä. Viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö lisää ihmisten hyvinvointia. Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja.

Kiertävän laitoshuoltajan tehtävänä on toimia sijaisena eri kohteissa koko Vantaan alueella, esimerkiksi kouluissa, hoivakodeissa ja päiväkodeissa. Tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivoustehtävien lisäksi tekstiili- ja vaatehuoltotehtäviä sekä ateriapalvelutehtäviä, ruoan esille laittoa ja astiahuoltoa kohdekohtaisen sopimuksen mukaisesti.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla siivousalan perus- tai ammattitutkinto tai vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Etusijalla ovat hakijat joilla on voimassaoleva siivouskonekortti ja ympäristöpassi. Lisäksi edellytämme vähintään tyydyttävää suomen kielen taitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.

Huomiothan, että aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.vantti.fi

Tarjaliisa Vepsä, Puh. 043 827 0940

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy, Puhtauspalvelut
Osoite: Elannontie 3, 1510,

Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistöpalveluja Vantaan kaupungille. Vantti on noin 970 henkilöä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli noin 47 miljoonaa euroa. Vantti toimii in-house-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.

Tutustu työnantajaan