Kiertävä lastenhoitaja - Inkoon kunta

Kiertävä lastenhoitaja - Inkoon kunta

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä!

Inkoon kunnan varhaiskasvatus hakee kaksikielistä

KIERTÄVÄÄ LASTENHOITAJAA

sijaisuuteen ajalle 1.8 - 31.12.2019 Degerbyn päiväkotiin ja Knattebo daghem -päiväkotiin.

Inkoon kunnassa varhaiskasvatuksen tehtävänä on tarjota lapsille turvallisia ja lämpimiä ihmissuhteita. Toiminnassamme keskitymme pienryhmätoimintaan, oppimiseen leikin kautta sekä kasvatuskumppanuuteen. Kunnassamme on yhteensä 3 päiväkotia.

Lastenhoitajana työskentelet tiimissä osana kokonaisuutta. Me keskitymme työssämme pienryhmätoimintaan ja oppimiseen leikin kautta. Tarjoamme mukavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittää toimintaa yhdessä. Työn menestyksekäs hoito edellyttää sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa.

Oletko sensitiivinen, motivoitunut ja omaatko hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot? Siinä tapauksessa olet ehkä hakemamme henkilö!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 186,51 €/kk. Muut palkanlisät, työaika sekä muut työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Inkoon kunnan työntekijänä saat hyvän työympäristön lisäksi mm. laajennetut työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuripassin.

Odotamme yhteydenottoasi, joten lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 17.6.2019 Kuntarekryn kautta!

Lisätietoja antaa Degerbyn päiväkodin ja Knattebo daghem -päiväkodin pedagoginen ohjaaja Marika Gröhn, puh. +358 50 440 4098, marika.grohn(at)inkoo.fi.

Inkoon kunta
Osoite: Rantatie 2, 10210 Inkoo

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.

Tutustu työnantajaan