Kiertävä sairaanhoitaja alueille Rautalampi, Tervo ja Suonenjoki

Hakuaika päättyy  25.6.2024 12:00

Sairaanhoitaja, tartu liikkuvan ja vaihtelevan työn tilaisuuteen! Vakituinen tehtävä alkaa 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Heräsikö kiinnostus? Lue lisää ja lähetä hakemuksesi meille!

Tervetuloa työskentelemään Pohjois-Savon hyvinvointialueen vammaisten asumispalveluihin Eteläiselle alueelle!

Kiertävän sairaanhoitajan työ käytännössä?

Vastaat yksiköiden lääkehoidon kokonaisuudesta, huolehdit lääkehoidon toteutumisen seurannasta ja kirjallisista tehtävistä. Lisäksi toimit asiantuntijana ja tukena yksiköiden arjessa sekä ohjaat ja opastat sairaanhoidollisissa tehtävissä.
Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa, tarjoten mahdollisuuden kehittää mielenkiintoista ja palkitsevaa uraa. Tehtävä edellyttää liikkumista eri yksiköiden välillä, joten auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Olisitko sinä tuleva työkaverimme?

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa sairaanhoitajaa kehittämään vammaisten asumispalveluiden sairaanhoidollista kokonaisuutta yhdessä tiiviin ja ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Liity joukkoomme ja ole mukana edistämässä laadukasta hoitoa asiakkaillemme!

Tarjoamme sinulle Epassi-edun, työterveyshuollon palvelut ja tyhy-toimintaa työhyvinvointisi tueksi sekä tietysti kollegiaalisen tuen päivittäiseen työhösi.
Palkka tehtävässä on 2914,70 €/kk.

Olisiko tämä tuleva työpaikkasi? Lue vielä kelpoisuudesta ja muista tärkeistä huomiosta, sitten voit edetä hakemuksen lähettämiseen!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä sosiaali- ja terveysalan lupa ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Muuta huomioitavaa:

-Valitun on esitettävä nähtäväksi ennen tehtävän vastaanottamista todistus huumausainetestistä ja rikosrekisterilain 6 §:n 2
momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Ajokortti (B)
-Tehtäviä täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Olemme sydämen asialla.
Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Yhteystiedot

Alue- esihenkilö Sanna Oksanen-Vihervuori, p. 050 3899 444 , sanna.oksanen-vihervuori@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan