test
Kiertävä siivooja - Mustasaaren kunta

Siivouspalvelu hakee yhtä (1) kiertävää siivoojaa, vakituiseen kokoaikaiseen (100%) työsopimussuhteeseen.
Sijoituspaikkana Sepänkylä mutta kohteena ovat kaikki Mustasaaren kunnan sekä suomenkieliset että ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit.

Kelpoisuusvaatimukset: Laitoshuoltajan ammattitutkinto tai siivousalan työkokemus. Tehtävään edellytetään joko tyydyttävää ruotsin tai suomen kielen suullista taitoa, koska koulut ja päiväkodit ovat kaksikielisiä.

Työtehtävään kuuluu ylläpitosiivous ja peruspesu kunnan eri kohteissa. Normaalisti työaika sijoittuu n klo.06:00-16:00, riippuen kohteesta.

Tarvitset omaa autoa työssä.

Tarjoamme innostavan työympäristön, asianmukaiset työvälineet sekä monipuolisia tehtäviä.
Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (504/2002)

Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivouspäällikkö Teresa Lehtimäki-Mustajärvi puh. 044 727 1528
Palveluohjaaja Katja Ruutila puh.044 727 1254

Lisätietoja

Yhdyskuntarakentaminen

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat