Kiertävä varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Lieksan kaupunki

Kiertävän varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävät päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa sekä perhepäivähoidossa.

Koeaika 4 kk.

Kelpoisuus KVTES:n mukainen

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen aluejohtajat Eija Heikkinen p. 04010 44144, eija.heikkinen(at)lieksa.fi ja Elina Mikkola p. 04010 44128, elina.mikkola(at)lieksa.fi tai perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen vastuuhenkilö Juha Ryynänen p. 04010 44160, juha.ryynanen(at)lieksa.fi.
Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki, Kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Hakuaika päättyy 18.6.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Varhaiskasvatus.

Lieksa on noin 11.500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 460 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa – Energinen ja rohkea menestyjä!


Osoite: Pielisentie 9-11, 81700 Lieksa

Sinulle suositellut työpaikat