Skip to main content
test
Kiertävä varhaiskasvatuksen erityisopettajan virka - Raahen kaupunki

Raahe on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kaupunki. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää ja yrittää.

Haemme Raahen kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin kiertävää varhaiskasvatuksen erityisopettajaa tuen tiimiin, jossa toimii erityisopettajien lisäksi myös kommunikaatio-ohjaaja. Erityisopettajan työtehtäviin kuuluu oman päiväkotialuejakonsa lasten tuen tarpeisiin liittyen konsultaatio, monialaisten työryhmien sekä perheiden kanssa tehtävä yhteistyö tehostetun ja erityisen tuen lasten tilanteissa tarpeen mukaan. Erityisopettaja ohjaa tarvittaessa tutkimuksiin, arvioi lapsen kehitystä yhteistyössä perheiden ja lapsen ryhmän henkilstön kanssa, kartoittaa ja koordinoi tuen tarvetta sekä kouluttaa oman erityisosaamisensa pohjalta henkilöstöä.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin on:
kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, tai
kasvatustieteen maisterin tutkinto pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus)

Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti kuntarekry.fi :n kautta.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. varhaiskasvatuspäällikkö Irmeli Stark p. 044 4393 794 @raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Varhaiskasvatus

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 5 D, Brain Center, 1. krs., 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat