Skip to main content
test

Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (varahenkilö) 1.8.2023 alkaen

Kempeleen kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana kolme (3) varhaiskasvatuksen kiertävän lastenhoitajan (varahenkilö) toistaiseksi voimassa olevaa tehtävää 1.8.2023 alkaen.
- Santamäen päiväkotiin (1 tehtävä)
- Kirkonkylän päiväkotiin ja esikoulupäiväkotiin (1 tehtävä, joka on yhteinen molemmille päiväkodeille). Kirkonkylätalo valmistuu vuoden 2024 alusta ja yksiköt yhdistyvät yhdeksi päiväkodiksi
- Honkasen ja Pikkukokon päiväkoteihin (1 tehtävä, joka on yhteinen molemmille päiväkodeille)

Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja työskentelee varhaiskasvatuksen varahenkilönä päiväkodeissa äkillisissä sijaistarpeissa sekä niissä ryhmissä, joissa on eniten tarvetta. Pääsääntöisesti työpiste sijaitsee tietyissä etukäteen määritellyissä päiväkodeissa, mutta tarvittaessa varahenkilöt sijaistavat kaikissa päiväkodeissa. Varahenkilö on aina siellä, missä tarve on suurin, minkä vuoksi lapsiryhmä ei välttämättä aina ole ennalta tiedossa, vaan usein selviää vasta samana aamuna. Kiertävällä varhaiskasvatuksen lastenhoitajalla työkohde saattaa muuttua myös kesken päivän, mikäli suurempi tarve työntekijälle on ilmaantunut jossain toisessa kohteessa. Tehtävän hoitamisessa oman auton käyttö on välttämätöntä.

Lapsen ja perheen hyvinvointi ja kohtaaminen arjessa on meille tärkeää. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksemme pedagogiikkaa ja laatua. Kehittämisen erityisenä painopisteenämme on tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä turvataidot. Henkilöstön osaamisen tueksi järjestämme täydennyskoulutusta sekä kehitämme aktiivisesti työhyvinvointia. Varahenkilönä työskentely on vaihtelevaa ja odotamme lastenhoitajalta positiivista ja joustavaa työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja varhaiskasvatuksen pedagogiikan hallintaa. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehto määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§:n mukaan. Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme tehtävissä neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka 2263,82 €/kk. Kempeleen kunnassa on tarjolla työntekijöille henkilöstöetuina mm. ePassi -etuus, edullinen virkistysuimalan vuosikortti ja vuoden 2023 aikana käyttöön otettava työsuhdepolkupyöräetu. Lisäksi kunnan työntekijät voivat hyödyntää useiden kempeleläisten yritysten tarjoamia etuja mm. liikuntaan ja muihin palveluihin.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 31.3.2023 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

LIsätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen johtaja Virpi Uutela, puh. 050 5681907 ajalla: 23.3 klo 15.15-16.00 ja 28.3 klo 9.30-11.00.

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat