Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee kiertävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa lähinnä Malmögårdenin-, Hemstrandin ja Vikingan päiväkoteihin.

Kiertävän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävässä ryhmät voivat vaihtua päivittäin. Toimialueella on 9 eri osastoa, joissa lapset ovat 1-6-vuotiaita.

Tehtävään kuuluu lastenhoitajan sijaisena toimiminen päiväkodissa tiimin antaman ohjeiden mukaisesti sekä lapsen oman ikätason kasvusta ja kehityksestä vastaaminen lain sekä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Lisäksi tehtävään kuuluu vastuullisena tiimijäsenenä osallistua turvallisen ja kehittävän leikki- ja oppimisympäristön luomiseen ja ylläpitämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukainen pätevyys.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen taito.

Edellytämme joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja tiimityön onnistumiseksi, aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen ammattimaiseen työhön, hyvää tilannetajua sekä kykyä huomioida lapset sekä yksilöinä että ryhmän jäseninä.

Arvostamme yhteistyökykyä ja itsenäistä harkintakykyä päiväkodin toiminnan ja sen joustavuuden osalta sekä hyviä ihmissuhdetaitoja moniammatillisessa työyhteisössä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen, haastavankin työtehtävän, jossa saat paljon kokemusta eri toimipaikoista.

Tule mukaan tekemään maailman arvokkainta työtä mukavassa työyhteisössä!

Tehtäväkohtainen palkka on 2153,72€/kk.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 50.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja Monica Nyman, puh. 040-357 7816

Sivistystoimi/Varhaiskasvatus
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.