Kiinnostuksen ilmaisu lisäresurssiksi hoitoalalle - Vaasan sairaanhoitopiiri

Vaasan keskussairaalassa valmistaudutaan kasvavaan hoitohenkilöstön tarpeeseen siltä varalta, että vallitseva koronapandemian tilanne kärjistyy. Teemme töitä sen eteen, että voimme tarvittaessa ottaa vastaan suuren määrän Covid 19-tautiin sairastuneita, ja tästä syystä kartoitamme mahdollisuuksia saada ammattitaitoista terveyden- ja sairaanhoidon henkilöstöä. Haluatko sinä lääkäri, sairaanhoitaja, röntgenhoitaja tai lähihoitaja, auttaa meitä tarjoamalla ammattitaitoasi? Tervetulleita ovat myös 4. ja 5. vuoden lääketieteen kandidaatit ja vähintään 140 op suorittaneet hoitoalan opiskelijat. Sijaisuuden pituus voi vaihdella.

Jätä kiinnostuksen ilmaisusi valitsemalla - Hae työpaikkaa. Hakulomakkeen lopussa on kalenteri, johon voit merkitä ne ajanjaksot, jolloin olet käytettävissä. Tallentamalla käyttäjätietosi voit kirjautua sisään ja tarvittaessa muokata ajankohtia kalenterissa.

Osaamisesi on tärkeää ja olemme kiitollisia kaikille, jotka haluavat olla avuksi. Luodaan yhdessä taattua ja turvallista hoitoa. Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.vaasankeskussairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Anna-Mari Sanjama
(vuodeosastot, avohoito, dialyysi)
Puh. 06 213 4805
- Osastonhoitaja Katja Veikkola
(akuuttihoito, naiset ja lapset)
Puh. 06 213 4162
- Osastonhoitaja Mia Östergård-Jussila
(psykiatria, diagnostiikkakeskus)
Puh. 06 213 2105
etunimi.sukunimi@vshp.fi
Hietalahdenkatu 2-4
65130 Vaasa

Vaasan sairaanhoitopiiri
Osoite: Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vaasa

Vaasan keskussairaala tarjoaa laadukasta erikoissairaanhoitoa kahdella kielellä. Lääketieteellinen toimintamme on korkeatasoista, ja sitä leimaa laaja-alainen laatu- ja potilasturvallisuustyö. Tarjoamme 2100 työntekijällemme hyvän työpaikan, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen ja työviihtyvyyteen. Tervetuloa meille!