Skip to main content
test
Kiinteistöasiantuntija - Kruunupyyn kunta

Tiedätkö paljon kiinteistöistä? Oletko myös yhteistyökykyinen, palveluhenkinen ja markkinointivalmis? Silloin olet ehkä hakemamme kiinteistöasiantuntija.

Noin 60 % työajastasi olet kunnan tytäryhtiön Fastighets Ab Kronoby Bostäderin isännöitsijäpalvelussa. Olet tuolloin vastuussa Kronoby Bostäderin kiinteistöistä ja niiden kunnossapidosta, vuokraat asuntoja ja pidät yhteyttä vuokralaisiin sekä vastaat hallinnosta ja taloudesta. Muun ajan työskentelet kunnan muiden kiinteistöjen parissa ja osallistut esim. kunnostushankkeisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus. Tekninen koulutus tai isännöitsijäkoulutus lasketaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Sopiva työkokemus lasketaan myös eduksi. Hyvät ruotsin kielen taidot puheessa ja kirjoituksessa sekä suomen kielen taidot puheessa ja myös englannin kielessä lasketaan eduksi.

Kruunupyyn kunta on kaksikielinen kunta, jonka hallintokieli on ruotsi. Kiinteistöasiantuntijan toimi on toistaiseksi voimassa oleva kuuden kuukauden koeajalla. Työ aloitetaan 1.12 tai sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.kronoby.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanjohtaja Malin Brännkärr puh. 040 5347 727 tai malin.brannkarr@kronoby.fi

Lisätietoja

Kronoby kommun, Tekniska sektorn

Kruunupyyn kunta on kaksikielinen kunta, jonka hallintokieli on ruotsi.

Kruunupyyn kunta tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja asumiseen. Omakotitonttien hinnat pidetään maltillisina jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus omakotiasumiseen.

Vuokra-asuntoja löytyy myös joka kunnanosasta. Kiinteistö Oy Kronoby Bostäder tarjoaa vuokra-asuntoja Kruunupyyssä, Alavetelissä ja Teerijärvellä. Kiinteistö Oy Heimsjöliden tarjoaa vuokra-asuntoja Teerijärvellä.


Osoite: Säbråntie 2, 68500 Kruunupyy

Sinulle suositellut työpaikat