Kiinteistöhuoltoinsinööri - Kirkkonummen kunta

KIRKKONUMMEN KUNNAN TOIMITILAPALVELUT hakee palvelukseensa Kiinteistöhuoltoinsinööriä vakinaiseen virkaan.

Toimitilapalvelut vastaa Kirkkonummen kunnan hallinnassa olevasta rakennuskannasta ja tuottaa kunnan omien kiinteistöjen ylläpito- ja korjaustehtäviä sekä uudisrakentamista.

Haemme toimitilapalveluiden ylläpitotiimiin LVI-insinööriä monipuoliseen kiinteistöjen talotekniikan asiantuntijatehtävään. Toimit ylläpidon taloteknisenä asiantuntijana sekä osana investointitiimiä. Tehtäviisi kuuluu talotekniikkaan liittyvien hankkeiden suunnittelu, kilpailutus, valvonta- ja rakennuttamistyöt. Olennaisessa osassa tehtävissäsi on talotekniikan kestävä kehitys ja elinkaariajattelun periaatteet. Seuraat myös olemassa olevien kiinteistöjen energian kulutusta ja kehität kiinteistöjen energian kulutusta.

Tarjoamme sinulle loistavan paikan kehittää tulevaisuuden kuntakiinteistöjä ja kannustavan työyhteisön. Asiantuntevassa työyhteisössämme on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimus on soveltuva opistotason LVI-insinöörin tai LVI-insinööri (AMK) tutkinto.

Tehtävässä edellytämme hyvää talotekniikan osaamista ja arvostamme kokemusta julkishallinnosta, kokemusta LVI-suunnittelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon, hyviä yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa. Työssä edellytämme oman auton käyttöä.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä valmiutta kehittää uusia toimintamalleja sekä käyttää digitaalisia työkaluja. Tehtävässä luemme eduksi ruotsin kielen taidon.

Palkkaus 3000 - 4380 €/kk riippuen erikseen määritettävän työkokemus- sekä henkilökohtaisen lisän perusteella. Sopimusala TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Työaika on toimistotyöaika 36,25 h/vko. Työ alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Vakanssin täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset 04.08.2021 klo 12.00 mennessä opinto- ja työtodistuksineen osoitteeseen: www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa ylläpitopäällikkö Teuvo Martikainen, puh. 040 7603707, s-posti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

YHDYSKUNTATEKNIIKAN TOIMIALA, Toimitilapalveluiden tulosalue, Rakennusten ylläpito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat