Salon kaupungin tilapalvelujen osastolla on haettavana kiinteistöhuoltomiehen vakituinen työsuhde

Kiinteistöhuoltomiehen tehtäviin kuuluu kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotehtävät, tarvittaessa on liityttävä huoltomiesten päivystysrenkaaseen.

Ensisijainen sijoituspaikka on Halikon koulukeskus, mutta paikka voi olla myöskin toisaalla Halikon, Pertteli tai Kuusjoen alueella.

Kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan tai LVI-asentajan ammattitutkinto ja vähintään kolmen vuoden soveltuva työkokemus alalta. Lisäksi edellytetään vähintään tyydyttäviä taitoja taloteknisistä järjestelmistä sekä vähintään tyydyttävää osaamista erilaisten kiinteistöhuoltoa palvelevien tietoteknisten sovellusten käyttämisestä. Työ vaatii entistä enemmän erilaisten älysovellusten käyttöä ja siksi tulee olla valmius oppia uusien järjestelmien käyttöä. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työ alkaa vakinaisesti 1.3.2021 Työsuhde voidaan täyttää määräaikaisena 28.2.2021 asti.

Palkkaus on teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää työehtosopimuksen mukaisesti sekä 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kiinteistöhuoltomies. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.


Hakuaika päättyy 7.12.2020 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-16.00:
kiinteistömestari Erik Oranta p. 044 778 5507, erik.oranta@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Salon kaupunki, tilapalvelut
Osoite: Satamakatu, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka