test


Salon kaupungin tilapalvelujen osastolla on haettavana kiinteistöhuoltomiehen vakituinen työsuhde

Kiinteistöhuoltomiehen tehtäviin kuuluu kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotehtävät, tarvittaessa on liityttävä huoltomiesten päivystysrenkaaseen.

Työsuhteen ensisijainen sijoituspaikka Paukkulakodin ja Isohärjänmäen kohteet.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tutkinto ja/tai vähintään kolmen vuoden työkokemus. Lisäksi edellytetään vähintään tyydyttäviä taitoja taloteknisistä järjestelmistä sekä vähintään tyydyttävää osaamista erilaisten kiinteistöhuoltoa palvelevien tietoteknisten sovellusten käyttämisestä. Työ vaatii entistä enemmän erilaisten älysovellusten käyttöä ja siksi tulee olla valmius oppia uusien järjestelmien käyttöä. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työ alkaa vakinaisesti 3.1.2022.

Palkkaus on teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtaisen palkan, 2041,30 €, lisäksi sinulle maksetaan työkokemukseen perustuvaa ammattialalisää työehtosopimuksen mukaisesti sekä 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kiinteistöhuoltomies/KantaSalo. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 17.12.2021 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinteistömestari Erik Oranta, 044 778 5306, arkisin klo 8.00-16.00
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Tilapalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Satamakatu, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat