test
Kiinteistöjen huoltomies - Oriveden kaupunki

Oriveden kaupungin tilapalvelu hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Kiinteistöjen huoltomiestä

Huoltomiehen tehtäviin kuuluu kaupungin ja kaupunkikonserniin kuuluvien kiinteistöjen huolto- ja ylläpitotehtävät sekä pienet kiinteistöjen korjaustyöt. Työhön kuuluu myös päivystystehtäviä ja konetöitä.

Huoltomies toimii rakennuttajainsinöörin tai hänen sijaisensa alaisuudessa.

Huoltomiehen tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan tutkinto tai vastaava tutkinto esimerkiksi LVI- tai automaatiotekniikan opintosuunnalta sekä vähintään 1 vuoden työkokemus kiinteistönhoidon alalta.

Odotamme huoltomieheltä asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityötaitoja työskentelyyn toisten kiinteistönhoitajien kanssa, yhteistyötaitoa erilaisten asiakasryhmien kanssa sekä kiinteistönhoidon monipuolista tuntemusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, kustannustietoisuutta sekä riittävää tietotekniikan hallintaa. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Kiinteistöjen huoltomies käyttää työssään sähköistä huoltokirjaa (Haahtela ja Tampuuri).

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Pirte (Tullinkulman Työterveys Oy:n) terveyshuollon todistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 26.1.2022 klo 12.00 mennessä. Hakemus pyydetään toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteesta www.kuntarekry.fi, työavain 406890.

Lisätietoja

http://www.orivesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Matti Vesava puh. 040 133 9247, sähköposti matti.vesava@orivesi.fi

Lisätietoja

Oriveden kaupunki

Orivesi on lähes 9 000 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.

Orivesi on savuton työpaikka.


Osoite: Keskustie 23, 35300 Orivesi
Oriveden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat