test
Kiinteistöjohtaja - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle? Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa, työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme kiinteistöjohtajaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.4.2022 alkaen.

Kiinteistöjohtajana keskeisinä tehtävä- ja vastuualueinasi on Kiinteistöpalvelut-yksikön toiminnan johtaminen ja esimiestehtävät, kiinteistöomaisuuden hallinta ja kiinteistökehittäminen, kiinteistöjen ylläpito ja rakennuttaminen, kiinteistöihin liittyvien palveluiden järjestäminen, tilahallinta sekä vuokrasopimusasiat.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle

- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Edellytämme kiinteistöjohtajan virassa soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään viiden vuoden kokemusta kiinteistöjohtamisesta sekä esimiestyöstä. Arvostamme vahvan kiinteistöasiantuntijuuden lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää kirjallista ilmaisutaitoa. Eduksi katsomme oppilaitosympäristön, opetuksen ja julkisen hallinnon tuntemuksen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja ne määritellään erillisellä virkamääräyksellä. Kiinteistöjohtaja on johtavassa asemassa oleva viranhaltija, jonka työaikamääräyksissä noudatetaan KVTES III luvun 21 §:n määräyksiä.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi p. 050 538 3929. Puhelintiedustelut: ti 4.1. klo 8-9, ke 12.1. klo 10-11 ja ma 17.1. klo 14-15.
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Ylläpitäjäpalvelut, kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, PL 213, 90101 Oulu.

Lisätietoja

Kiinteistöpalvelut

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kotkantie 1, 90250 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat