Kiinteistöjohtaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos. Vastaamme kaupungin tuottamien palveluiden toimintaympäristöjen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja käytettävyydestä nykyaikaisilla elinkaariratkaisuilla. Hallinnassamme on yhteensä noin 570 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 99 milj. euroa. Investoimme asiakkaidemme toimintaympäristöjen kehittämiseen vuosittain noin 40 milj. euroa. Lisäksi Tilapalvelun omistajaohjauksessa on 24 kiinteistö- tai asunto-osakeyhtiötä. Organisaatiossamme on 26 kiinteistökehittämisen, rakennuttamisen ja kiinteistöpalveluiden tilaajatoimintojen ammattilaista ja työskentelyilmapiirimme on korkealla tasolla. Myös asiakkaamme arvostavat palveluratkaisumme ja ammattitaitomme korkealle.

Haemme Tilapalvelu-liikelaitoksen johtajaksi

KIINTEISTÖJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Kiinteistöjohtajana johdat ja kehität liikelaitoksen toimintaa ja tuloksellisuutta sekä vastaat taloudenhoidon, sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämisestä johtokunnan alaisena toimien. Kiinteistöjohtajana esimiehenäsi toimii kaupunginjohtaja.

Kiinteistöjohtajan virkaan on kelpoisuusehtona soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä johtamiskokemus kiinteistöliiketoimialalta. Virkaan valittavalta edellytetään näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta kiinteistökehittämisessä sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito luetaan hakijalle eduksi. Hyvä paineensietokyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle.

Meillä ei työtä tarvitse tehdä yksin ja liikelaitosjohtajana olet osa Jyväskylän kaupungin johtajien verkostoa. Palvelussuhteesi alussa tukenasi on myös kaupungin uusien esimiesten perehdyttämisohjelma.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka täytetään mahdollisimman pian. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginjohtaja Timo Koivisto, puh. 050 336 2819 (ke 15.1. klo 8.30-9.30, to 23.1. klo 15-16 ja ke 29.1. klo 8.30-9.30)
Tilapalvelu-liikelaitoksen johtokunnan puheenjohtaja Meri Lumela, puh. 050 554 7167 (pe 17.1. klo 12-16 ja ti 21.1. klo 8-12)
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Tilapalvelu-liikelaitos
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!