Skip to main content
test
Kiinteistömanageri - Porin kaupunki

Haemme Tekniselle toimialalle tilayksikköön kiinteistömanageria.

Tehtävänä on kokonaisvaltaisesti hallita oman kiinteistövastuualueen rakennuksista. Tehtävät koostuvat operatiivisesta kiinteistönjohtamisesta, kuten kiinteistöjen talousraportoinnista ja toiminnallisten analyysien tekemisestä, sopimus- ja asiakirjahallinnasta, toiminnallisesta ja teknistaloudellisesta kehittämistä yhteistyössä käyttäjätoimialan kanssa ja kaupungin tavoitteita edistäen. Vastata korjausvelan hallinnasta, energianhallinnasta mm. vuosikorjauksien vaikuttavuusvertailun avulla ja kiinteistönhoidon sekä siivouksen laaduntarkkailusta. Lisäksi vuosikorjauksien toteuttaminen ja johtaminen sidosryhmäverkoston kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on insinööri AMK.

Eduksi luetaan kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä ja haastatteluita suoritetaan myös hakuajan aikana.

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun sekä monipuoliset mahdollisuudet kehittää osaamistasi.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voidaan maksaa aiempaan työkokemukseen perustuvaa ammattialalisää sekä henkilökohtaista lisää. Kohdekäynnit edellyttävät paikalla oloa, mutta myös osittainen etätyö on mahdollista.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tilajohtamisen toimintayksikön esimies Jouni Salonen p. 044 701 1575

Lisätietoja

Porin kaupunki, Tekninen toimiala, Tilayksikkö, Tilayksikkö

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat