Salon kaupungin tilapalvelujen osastolla on haettavana kiinteistömestarin vakituinen työsuhde


Tilapalvelut vastaa Salon kaupungin talonrakennusinvestointien toteutuksesta ja omaisuuden arvon säilymisestä sekä kiinteistöpalveluista. Tilapalvelujen halinnassa on noin 300 rakennusta ja hoidettavaa pinta-alaa n. 280.000 m2. Henkilökuntaa on on kaikkiaan 49. Osastoa johtaa kiinteistöpäällikkö.

Haettavan kiinteistömestarin vastuualueeseen kuuluu Salon kaupungin omistuksessa olevat kiinteistöt entisten Halikon, Kuusjoen, Muurlan ja Perttelin kuntien alueilla.

Kiinteistömestarin tehtäviin sisältyy mm. Salon kaupungin omistuksessa olevien kiinteistöjen
- Kiinteistöhuoltomiesten esimiehen tehtävät.
- Kiinteistön hoitoon ja vuosikorjauksiin liittyvien hankintojen valmistelu ja tarjouspyyntöjen teko.
- Laskujen hyväksyntä käyttömenojen osalta.
- Kaupungin kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustöiden organisointi.
- Pienurakkasopimusten teko valtuusrajojen puitteissa. Korjausurakoiden valvonta.
- Energiansäästöön liittyvät tehtävät yhdessä energia-asiantuntijan ja talotekniikkamestarin kanssa.
- Sisäilmaongelmien korjausten organisointi.

Tehtävässä edellytetään rakennusalan tutkintoa, vähintään rakennusmestarin koulutusta sekä vankkaa kokemusta talonrakentamisesta, korjauksista sekä kunnossa- ja ylläpidosta, kokemusta esimiestyöstä ja henkilöstön johtamisesta.

Arvostamme rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemusta, MS Office -ohjelmistojen hallintaa, aktiivista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän hoitamisessa vaaditaan oman auton käyttöä.
Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Palkkaus on teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 3.144,67 €/kk. Salon kaupungilla on käytössä henkilökohtainen palkanosa.

Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaika, mikäli virka- ja työehtosopimuksen ehdot täyttyvät.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 311190.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kiinteistömestari. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 2.10.2020 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8.00-16.00:
talonsuunnitteluarkkitehti Tommi Kaarto, 044 778 5102 ja/tai kiinteistöpäällikkö Janne Lehto, 044 778 5116.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Salon kaupunki, tilapalvelut
Osoite: Satamakatu, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka