Skip to main content
test


Salon kaupungin tilapalvelujen osastolla on haettavana kiinteistömestarin vakituinen työsuhde

Tilapalvelut vastaa Salon kaupungin omistamien kiinteistöjen huolto-, kunnossapito- ja korjaustoimista sekä rakennuttamistehtävistä. Tilapalvelut jakautuu talonsuunnittelun, kiinteistöjen huolto- ja kunnossapidon sekä vuosikorjausten osastoihin. Henkilöstön kokonaisvahvuus on noin 50 henkilöä, joista esimiestehtävissä toimii seitsemän henkilöä. Kiinteistöhuolto hoidetaan pääasiassa omin voimin. Hoidettavana oleva kiinteistömassa on vajaat 270.000 krsm2 ja rakennusten lukumäärä on kaikkiaan noin 350. Osastoa johtaa kiinteistöpäällikkö.

Haemme nyt joukkoomme kiinteistömestaria, jonka vastuualueeseen kuuluu Salon kaupungin omistuksessa olevat kiinteistöt entisten Halikon, Kuusjoen, Muurlan ja Perttelin kuntien alueilla.

Kiinteistömestarin tehtävänä on:

- Kiinteistöhuoltomiesten esimiehen tehtävät.
- Kiinteistön hoitoon ja vuosikorjauksiin liittyvien hankintojen valmistelu ja tarjouspyyntöjen teko.
- Laskujen hyväksyntä käyttömenojen osalta.
- Kaupungin kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustöiden organisointi.
- Pienurakkasopimusten teko valtuusrajojen puitteissa. Korjausurakoiden valvonta.
- Energiansäästöön liittyvät tehtävät yhdessä talotekniikkamestarin kanssa.
- Sisäilmaongelmien korjausten organisointi.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennusalan tutkinto, vähintään rakennusmestari.
Tehtävässä edellytetään vankkaa kokemusta talonrakentamisesta, korjauksista sekä kunnossa- ja ylläpidosta, kokemusta esimiestyöstä ja henkilöstön johtamisesta.

Arvostamme rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemusta, MS Office -ohjelmistojen hallintaa, aktiivista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän hoitamisessa vaaditaan oman auton käyttöä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Palkkaus on teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 3222,83 €/kk. Lisäksi sinulle maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää (max. 8%) sekä työehtosopimuksen mukaisesti 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian valinnan jälkeen.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.
Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kiinteistömestari. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 23.5.2022 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arkisin klo 8.00-16.00:
talonsuunnitteluarkkitehti Tommi Kaarto, 044 778 5102 ja/tai kiinteistöpäällikkö Jarno Mustonen, 044 778 5503.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Tilapalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Satamakatu 9, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat