Skip to main content
test
Kiinteistömestari - Loimaan kaupunki

Loimaa on vetovoimainen noin 15 500 asukkaan seudullinen keskuskaupunki Varsinais-Suomessa. Kaupunki tunnetaan dynaamisista yrityksistään ja se koetaan myös helpon arjen asuinpaikaksi. Etsimme ennakkoluulottomaan joukkoomme aktiivista ja yhteistyökykyistä

KIINTEISTÖMESTARIA

Kiinteistömestari vastaa kiinteistönhoidon ja -kunnossapidon työnjohdollisista tehtävistä. Nämä sisältävät mm. rakennusten ylläpidon ja tilamuutosten järjestämistä, kiinteistöjärjestelmän ylläpitämistä ja energiaseurantaa. Kiinteistömestari osallistuu myös talonrakennusinvestointien valmisteluun ja toteuttamiseen.

Kiinteistömestari toimii kiinteistöpäällikön alaisuudessa ja hänen työparinaan. Kiinteistöpalvelualueella työskentelee viisi laitosmiestä sekä kaksi kirvesmiestä, joiden lähiesimiehenä kiinteistömestari toimii. Lisäksi tärkeänä yhteistyökumppanina ovat useat kiinteistöhuollon ja -urakoinnin alihankkijayritykset.

Kiinteistömestarin toimen kelpoisuusvaatimuksena on talonrakennusalan AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä riittävä työkokemus. Tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen suomen kielen taito. Tehtävän hyvä suorittaminen edellyttää ajokorttia.

Toimeen valittavalla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimen palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan.

Toimeen haetaan viimeistään 19.10.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinteistöpäällikkö Harri Laaksonen, puh. 050 303 5301, harri.laaksonen@loimaa.fi ( lomalla 18.9. asti )
Tekninen johtaja Antti Korte, puh. 044 797 1252, antti.korte@loimaa.fi

Lisätietoja

Loimaan kaupunki

"Loimaan kaupunki on savuton työpaikka"

www.loimaa.fi


Osoite: Loimijoentie 74, 32440 Alastaro
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat